Kloosterweekend 

Sinds 2004 organiseer ik elk jaar een spiritueel weekend .Vanwege de reacties die ik na elk weekend krijg kan ik zeggen dat het elk jaar een succes is. Het weekend is bedoeld om kennis te maken met wat er allemaal gaande is in het spirituele landschap en om tot rust te komen. Opladen in 2 dagen, dat is wat er gebeurt. 

Het meest recente klooster weekend was op zaterdag 5 oktober en zondag 6 oktober 2019 en de reacties van de deelnemers waren weer zeer positief, kijk regelmatig op deze pagina voor het volgende weekend.

Tijdens het tweedaagse kloosterweekend  krijg je precies wat je nodig hebt en daardoor kun je jouw eigen kracht ervaren. Je volgt de universele staat van spontaan en jezelf zijn. Datgene wat nog in je onderbewuste zit wordt op een authentieke manier naar je bewustzijn gebracht. Hierdoor kun je uitkomen in het ervaren en herinneren van je ziel. Dit zal inspiratie geven wie je in wezen bent. Kernwoorden zijn: verbintenis met jezelf, realisaties, transformaties, vooruitgang, jezelf zijn. 

 

Enkele reacties van eerdere deelnemers:

Ik wil je bedanken voor dit bijzonder warme en liefdevolle weekend. Vond het bijzonder om te zien hoe sterk vrouwen zijn als individu maar vooral als groep. Ook het respect en de liefde die de groep voor jou voelt was erg mooi om te zien. vond het een weekend vol met cadeautjes. Bedankt dat ik erbij mocht zijn 

Zondag reed ik snotverkouden terug en maandag had ik een opkomende keelpijn. Nog steeds zit ik met een volle neus en ondanks mijn volle hoofd, voel ik een innerlijke kracht, daadkracht, energie. Het werkt nog steeds door! Dank je wel voor het mogelijk maken van het weekend, ik vond het erg fijn, een leuk programma en mooi.

Het was een heel mooi bijzonder weekend en ik geniet er nog steeds van na. Ik heb enorm veel aan de healing gehad. Ik vind het fijn om dit nog even tegen je te zeggen.

Voordat ik ga slapen nog eenmaal een bedankje voor je warmte, energie en alles wat je mij gegeven hebt. Je zit in mijn hart, zo vertrouwd..........

We zijn nu alweer wat daagjes verder maar toch blijft het weekend hangen, de bijzondere mensen die ik heb leren kennen en de rust en balans die het mij gebracht heeft. Dat gevoel hou ik nog wel een tijdje bij me en de volgende keer ben ik er zeker weer bij. Benieuwd hoe het dan met jullie gaat en klaar om de batterij weer op te laden. Ik wil jullie allemaal nog bedanken voor het weekend en het feit dat jullie dat allemaal met mij en met elkaar hebben willen delen.

Hartelijk bedankt voor het leiden van het kloosterweekend. Mede door jou én de andere klooster-reisgenoten is dit weekend een verrijking geworden in m'n leven!

Ik kijk met een erg goed gevoel terug op het weekend. Ik voel me veel rustiger en meer in balans. Ik voel me gezegend dat ik op zo’n korte termijn nog kon deelnemen. Hartelijk dank voor alles en een hartelijke groet. 

Bedankt voor het toesturen van de foto's. Deze brengen wel weer heel sterk het rustige gevoel naar boven. Nu bijna 3 weken verder denk ik nog elke dag terug aan het kloosterweekend en sta ik even stil bij mezelf. Iets wat ik voorheen bijna niet deed. Nogmaals heel erg bedankt voor deze unieke en bijzondere ervaring!